Στα πλάισια του επενδυτικού της προγράμματος η NADI Electronic Systems έχει αγοράσει και εγκαταστήσει εξοπλισμό παραγωγής υψηλής τεχνολογίας προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς σε προϊόντα τεχνολογίας SMD.

Ο εξοπλισμός που βρίσκεται στο εργοστάσιο της NADI Electronic Systems μπορεί να υποστηρίξει μία πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής SMD, της οποίας η λειτουργία έχει ήδη ξεκινήσει.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας της η αυτοματοποιημένη γραμμή SMD της NADI Electronic Systems εντάχθηκε στη διαδικασία παραγωγής ηλεκτρονικών πλακετών στα πλαίσια διαφόρων έργων που η εταιρεία έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας.

Η διαρκής εξέλιξη της εταιρείας και η συνεχόμενη ανάπτυξη της τεχνολογίας δεν θα μπορούσε να αφήσει τη NADI Electronic Systems αμέτοχη ενώπιον της διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης Productronica, που λαμβάνει χώρα σε 2-ετή βάση στο Εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου στη Γερμανία. Tον Νοέμβριου του 2009 η NADI Electronic Systems συμμετείχε στην έκθεση με το δικό της ξεχωριστό stand. Η συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού σημαντικά συμβόλαια για καινούρια έργα από υπάρχοντες και νέους πελάτες συμφωνήθηκαν, των οποίων η υλοποίηση έχει ήδη ξεκινήσει.